Contact leggen met Help Helpen

Help Helpen is een pagina dat informatie geeft hulp die gegeven wordt aan de mens en de natuur. Er zijn diverse elementen die in de wereld hulp nodig hebben en daar willen we graag bij helpen. Dit kun je allemaal achterhalen op Help Helpen. 

Als er onduidelijkheden zijn, dan is het mogelijk contact te leggen met Help Helpen. We geven graag antwoord op jouw vraag, eventuele duidelijkheid op een artikel en is het mogelijk dat we informatie aan passen op basis van irrelevantie of verkeerde uitleg. We vragen vriendelijk om het onderstaande contactformulier zo zorgvuldig in te vullen met om, het verzoek in te dienen en dan gaan wij aan de slag om het verzoek te verwerken en eventueel te beantwoorden. 

Het verzoek indienen 

Op het moment dat je een vraag hebt over het pensioen of over een desbetreffende pagina, dan is het voor ons handig om dit er duidelijk bij te vermelden. 

In de opmerking vragen we het volgende in te vullen:
Vraagstelling: Waarom / hoe / wat ...
Betreffende pagina: URL link

Hoe duidelijker je vraagstelling is, hoe eenvoudiger het is om snel reactie te kunnen geven, die ook duidelijk antwoord geeft op je vraag. We proberen de vraag ook zo snel mogelijk te beantwoorden, maar het kan soms enkele dagen duren. 

Alvast bedankt,
Team Help Helpen

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Goededoelen
Meest gelezen